Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Нахалство! Лекарите искат учениците да си плащат медицинската бележка

В България има ли нещо което да не се заплаща. Не, няма! Сега и личните лекари станаха алчни за пари. Толково много години тези медицински бележки бяха безплатни и изведнъж и те вече се заплащат. Защото така им скимнало на нашите мили и драги лекари.

Да не говорим че лекарите в цяла България взимат различни цени за медицинска бележка. Едни лекари взимат по 2 лева а други по 5 лева. Нима обаче ние сме виновни че детето ни се разболява? Нима парите са по ценни от здравето на един човек? Нима един човек може да се продаде с пари? Нима един свят може да бъде продаден за пари? Защо трябва всичко в този живот да е с пари? И най-вече не може ли в България все нещо да остане безплатно? Явно че не може! И защо? Защото първо заплатите в България не се вдигат но цените на хранителните стоки и дрехите, обувките и т.н те се вдигат с всяка изминала година.

Всичко расте нагоре, но заплатите и пенсиите не се вдигат. Нима българските лични лекари които от години практикуват да дават безплатна медицинска бележка на ученик станаха алчни, и са тръгнали да се оплакват че и техните заплати не били увеличени. Нима обаче заплатите на народа освен на лекарите са вдигнати? Хората нямат какво да си купят да ядат! Нека започнем с най-честите наща които ние в България плащаме най-много и най-често.

1. Лекарства (които са твърде скъпи и по никакъв начин не помагат когато сме болни)
2. Тока (който все по-скъп става)
3. Водата (в която има изръсена до неузнаваемост количество хлор)
4. Храните (които съдържа не естествени неща а само ГМО)

От тези 4 неща има нещо друго което можем да си купим. Няма! Защото парите отиват винаги и само за това. Дори не можем да отидем на почивка, нито пък да можем да си позволим да се поглезим като си купим някоя нова техника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!