Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Слънчев бряг се превърна в курорта на фетишите! Мъж води жена на каишка

Да водиш жена си на каишка в която се заема кучешка поза навън сред толкова много хора е нетактично поведение което би се изразявало като психично разстройство.

Явно че тези двамата без никакво грам притеснение изпитват силно удоволствие от това да правят своите си малки фантазии с неприлични действия на място изпълнено с много хора. Малко са хората виждали през живота си такова нещо навън и то особено на курорта ни „Слънчев бряг“. Въпреки че на нашия ни мил курорт сме се нагледали на какво ли не, но наистина такова нещо за първи път се случва там. Определено вече е ясно че „Слънчев бряг“ не е само място за почивка и ходене на море, но се превърна и в място за фетиши.

Тези двамата от снимката през изминалата седмица станаха най-коментираната тема №1 в социалните мрежи след като жената на Цецо, Елвиса-Мариела Нейкова е сигнализирала за тази сцена от която всички интернет медии в последствие гръмнаха с сензационната новина че жена която е подчинена на собствения си съпруг която го нарича свой господар е някаква наистина важна новина засягаща цялото общество, сякаш президента на Германия е пристигнал в „Слънчев бряг“ че нашите мили медии я направиха най-важната новина и трябва незабавно да бъде разпространена. С тези сексуални действия явно със сигурност двойката е искала да събере погледите на нашите медии и успешно го направиха, за да бъдат чути милите ни доминант и подчинената в цяла България. В последствие двойката се оказала че е от Пловдив и там на публични места са го правили. Явно това е техният свят за фантазии.

Обаче доста коментиращи хора които висят по цял ден във Facebook изразиха голямо недоволство от това което виждаме на снимките и съответно можем да предположим че коментарите им бяха буквално с псувни написани. Но имаше и такива коментиращи които пък защитиха двойката от снимките защото това просто било фетиш и започнаха да се саморазправят с други потребите на социалната мрежа. Като например: „Ти не си ли чувал за фетиш? Какво псуваш двойката, правят си кефа! Не правят някакво престъпление като пази боже да убиват някого.“, „Това е просто фетиш! Не е никакво престъпление, щом не наранява или принуждава някого на сила да прави онова което той самия не иска против неговата воля значи е счетено за нормалност.“, „Хора какво само обиждате, погледнете се, наистина не сте чували за ФЕТИШ! Ама пък какво ли се учудвам, то освен злобата друго не знаете“.

Според нас това трябва да се води престъпление по закон защото се извършва на публични места. Но в къщи никой не може да те съди или глоби, за това в дома вече е доста по-редно да си изявяват фантазиите.

Наистина обаче да си признаем тази двойка е гледала доста еротични клипове от порноиндустрията защото именно там е пълно с клипове от всякакъв вид фетиш, включително за това да водиш някого на каишка или пък да му облизваш обувките или пък по меко казано краката.

Момичето на доминиращия си съпруг която се казва Ангела а съпругът й Чочо качи тези снимки в последствие в нейния си facebook профил и написа следното. „Аз много си обичам господаря! Обожавам го!“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!