Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Путин хвана щука и се похвали на целия свят

Руският президент Владимир Путин изуми света с рибарските си подвизи, съобщи британският вестник „Дейли мейл“ в материал, посветен на лятната ваканция на държавния глава на Русия.

За два дни през август Путин се отдаде на почивка в Сибир в компанията на военния си министър Сергей Шойгу. Фотографии от летните подвизи на Путин бяха разпространени по световните агенции от пресслужбата на Кремъл.

„Почивката на президента Путин бе кратка, но изпълнена с приключения“, разказа говорителят на Кремъл Димитрий Песков според публикация на в. „Политико“.

Активната почивка на руския президент продължи само 2 дни, но снимките му обиколиха световните агенции. На фотографиите се вижда как руският лидер плува в сибирските езера в Тува и лови риба с въдица или като се гмурка с харпун. Говорителят на Кремъл Димитрий Песков се похвали, че президентът Путин два часа преследвал под водата щука и не се успокоил, докато не я извлякъл на брега.

„Рибата беше изключително ловка и предпазлива“, обяснил Путин, след като я хванал, според информацията на „Асошиейтид прес“.

На повечето от снимките Путин е с камуфлажна униформа на руската армия. 64-годишният Путин не пропусна да демонстрира идеална физическа форма, като се съблече до кръста. Такива фотографии той има както яхнал кон в тайгата, така и отпочивайки по мъжки с Шойгу.

Путин и неговият министър на отбраната са обикаляли тайгата и за гъби, става ясно от някои от фотографиите. Част от тях са били правени дори с летящ над почиващия руски президент дрон. „Мъжкарските“ снимки отдавна са част от пиара на Владимир Путин. Не стана ясно обаче дали е успял да подобри собствения си рекорд от 2013 година, когато хвана 21-килограмова щука. Това не са първите снимки на Путин от ловни и риболовни подвизи. С него дори има издаден календар, а често Кремъл пуска снимки как плува с делфини или лети заедно с ято жерави.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!